,


Sunday, February 26, 2012

" Segmen | Tambah Follower Sampai Pengsan "


Assalamualaikum wbt 

Bersegmen lagi.And kali nie join segmen yang dianjurkan oleh Lezza.Syarat2nya sangat lah simple.So rakan2 blogger yang lain,kalau berminat nak join sila klik banner atau nama beliau okey :)





jom komen di entry Fahz..TQVM :)

28 comments:

  1. gudluck & selamat bersegmen.hehehe..lor,saya kat nilai perdana.nanti leh la jumpa kat giant ke tesco. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. nilai perdana..dekat sudah..insyaAllah maybe 1 day leh jumpa member blogger nih :)

      Delete
  2. salam perkenalana.. dari segmen yang same..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga dari fahz..happy blogging AdaM Hawa :)

      Delete
  3. Hai..lezza singgah sini and follow skali. Thanks sudi join and happy blogging =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks tuan empunya segmen kerana sudi jenggah ke blog yg tak seberapa ini ;)

      Delete
  4. Replies
    1. salam perkenalan juga dari fahz utk kamu :)

      Delete
  5. Elly singgah sini.. dah follow..
    Jom follow elly utk segmen yg same..

    http://elialaily.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    https://twitter.com/#!/EliaLaily

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100001543656388

    ReplyDelete
  6. thenx ye sbb sudi singgah...nak panggil akak ke??jap lupe nak tengok profile jap....

    ReplyDelete
  7. salam..singgah kat sini..jom sertai GA nurlizz slimming yea nnt
    http://adeqrifqi.blogspot.com/2012/01/mala-nasohah-1st-giveaway-contest-2012.html

    ReplyDelete
  8. singgah & follow dr segmen yg sama
    follow sini :)

    http://adlee-infotainment.blogspot.com/2012/02/tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  9. dr segmen yg sama. follow blog sy di http://afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yg sama ^_^"

    terjah dia lak..
    fuhh.. nasib x pengsan lg .. haha =p

    ReplyDelete
  11. datang dari segmen yg sama

    done follow u

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  12. lagi 2hari nak pengsan
    sempat lagi datang folo sini
    ...........................
    salam ukhwah (^___^)
    ...........................

    ReplyDelete
  13. Haii, singgah dari segmen yg sama :)
    Dah follow awak, jemput singgah ke blog saya :)

    lifeoftyra.blogspot.com

    :)

    ReplyDelete
  14. Hai. hari ni sambung melawat kawan2 dari segmen cik lezza. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

    ReplyDelete
  15. hai! done follow blog ni taw.
    hope sgt awk bg hadiahh befday sy. just follow my blog (weirdozaza.blogspot.com)
    thanks :)

    ReplyDelete
  16. follow dr segmen yg same (:
    jemput follow , ekeke

    ReplyDelete
  17. jln2 ke mari,datang dari segmen yg sama..

    done follow :)

    ReplyDelete
  18. hai2 singgah cni

    follow dr segmen sama :)

    http://rara-zura.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  19. salam..jemput singgah dan follow blog saya:)
    http://arielzafwan.blogspot.in/

    ReplyDelete
  20. salam...datang dari segmen yg sama..

    done follow..hit me back..tq :)

    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com.au/2012/03/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  21. done follow ^_^ jenguk sini plk ye..

    http://luvlypolkadot.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  22. http://manluqmancoolboy.blogspot.com/2012/03/segment-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    jalan2 tinggl tapak

    ReplyDelete
  23. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/02/segmen-tambah-follower-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete

awak,tinggalkan komen ye..Satu pun dah okey :).kalau komen yg membina lagi bagus :)