,


Wednesday, March 21, 2012

Bukan kena culik la....

Assalamualaikum wbt..

Siti Fatihah Mengaku Tidak Diculik 

Susulan berita mengenai adik Siti Fatihah yang diculik ketika keluar dari rumah utk membeli kad prabayar.Banyak spekulasi yang dibuat dan akhirnya terjawab apabila gadis itu sendiri mengaku lari dari rumah dan tinggal bersama teman lelakinya di kampung Merchong pekan Pahang...( teruskan membaca disini)
Tapi sedih dengan segelintir org "kita" yang selebihnya menyalahkan pihak berkuasa dalam kehilangannya sebelum ini.. (baca juga disini)

moral of the story : selalu2 la berbincang dengan anak2 tentang kebajikan mereka..maybe anak2 buat mcm nie sebab nak perhatian dari parents.Jgn terlalu sibuk dengan harta dunia.Tak dapat bawa masuk kubur punye la..opss sorri. (",)
Dan kepada gadis2 diluar sana,fikir la sejuta kali b4 korang nak buat something tu.Fikir buruk dan baiknya.Dan fikir akibatnya.

jom komen di entry Fahz..TQVM :)

6 comments:

  1. rela buat2 kna culik..xpsal2 msuk paper..ksian parents malu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga jadi pengajaran kpd adik fatihah..

      Delete
  2. benda macamni boleh buat main..br 15thn..

    ReplyDelete
  3. Pelik budk zaman skrg ni... Sumetime parents pn kena pantau gak aktivit ank2.. Jgn percaya sgt.. Jgn mnjekan sgt..

    ReplyDelete
  4. Apa nk jadi dgn budak zaman skrg ni -___-

    ReplyDelete
  5. kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follow nya.. :D

    ReplyDelete

awak,tinggalkan komen ye..Satu pun dah okey :).kalau komen yg membina lagi bagus :)