,


Wednesday, January 9, 2013

Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen

Assalamualaikum wbt



Alhamdulillah malam nie bersemangat nak join GA dari sahabat blogger nie iaitu Mr Hanif.
Syaratnya tak la susah sangat.Asalkan tak kena "like fan page" sure Fahz join :)
GA nie bermula dari 09 JAN 2013 till 09 FEB 2013.Sebulan gak tu.Jadi masih banyak masa untuk rakan2 blogger yang lain sertai.

Fahz tag :




jom komen di entry Fahz..TQVM :)

37 comments:

  1. Saya join segmen nih juga, follow sini dan g+ sini juga

    ReplyDelete
  2. Thanks kerana menyertai Giveaway saya. Hadiah kecik..heheheh.
    Jom meramaikan kemeriahan dunia blogging ini

    ReplyDelete
  3. tq fahz sbb tag yati...nanti yati join ye...

    ReplyDelete
  4. salam..join dari segmen yang sama..done follow you..follow me back..good luck..=)

    miszrockers.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama , done follow, folloe me back keyy.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama, meh la follow n komen balik:)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum kak, sheila singgah daripada blog Triple S dan segmen yang sama. good luck kak :)

    ReplyDelete
  8. Dari segmen sama.
    Terima kasih atas kunjungan..

    ReplyDelete
  9. Salam.... Cik Putih datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

    Psss...psstt... Jenguk sini gak :

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  10. dah join giveaway hanif?
    Good luck ya,

    http://www.aynoranur.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  11. saya follow + blogwalking sini dari segmen yang same.segmen hanif Idrus Giveaway 2013..

    http://fasyrah89.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    Follow saya jugak ye.!

    ReplyDelete
  12. Hai.. Leeza singgah sini untuk memeriahkan majlis. Saling meninggalkan jejak... All da best....

    link leeza :
    http://www.santaileeza.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    -moga terus sukses, terus berkunjung-

    ReplyDelete
  13. Bw dari GA sama..goodluck..
    http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  14. salam dri budak kampung
    naek baseka dri sana ke sini
    dtg nktempek sini

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  15. salam.. jalan2 sini :)
    dari giveaway yg sma...

    http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen same...goodluck!!!

    http://nadikehidupanku.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  17. singgah sini juga dari GA sma :)
    happy blogging~
    sy follow sini ye.

    ReplyDelete
  18. Salam,
    Datang dari penganjur Hanif Idrus Giveaway 2013 Segmen
    Anda sudah berada di bloglist saya…
    http://www.hanifidrus.my
    Terima kasih sertai segmen saya
    Jom blogwalking ke rakan-rakan segmen dan menangi hadiah misteri

    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    Setiap minggu saya akan merayau di bloglist
    ( Blogger yang telah lama saya letakkan sila abaikan komen ini..hahahhahahaha)

    ReplyDelete
  19. dari segmen same..
    done follow your blog
    follow sini balik..

    http://debabpunyeceriter.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  20. salam...dari GA yang sama...huhu..nice to see u

    ReplyDelete
  21. dari segmen yang sama..
    selamat bersegmen dan gud luck... ^_^

    http://www.mizruha.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  22. Good Luck.
    Datang dari segmen yg sama
    follow u

    http://lovingwantie.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  23. good luck dtg dr segmen yg sama juga http://www.msvelentine.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  24. Good luck..Cheqkaq dari segmen yg same..

    http://cintaitupasti.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  25. Salam sayang.. Baby singgah sini dr segmen sama..

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen_12.html

    Jom mai singgah sini jgk

    ReplyDelete
  26. Updated terbaru:
    Jumlah peserta kini 64 orang ..jom serbu!!!

    ReplyDelete
  27. Follow awak,dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  28. dari segmen yg sama :) http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum, baru nak sampai sini dari segmen yang sama, heheh :D

    selamat maju jaya dari :
    http://www.mayesa-jcb.my/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  30. Assalam..dan salam perkenalan..=)
    husna singgah dari segmen yg sama..
    selamat bersegmen ye..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  31. datang melihat komen status dan rakan blog !!

    ReplyDelete
  32. datang menjenguk dr sengmen sama.. jmputla jenguk kembali

    http://inazalina.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  33. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

    ReplyDelete
  34. Salam Satu Blogger.
    Terima kasih kerana sertai Giveaway HaifIdrus 2013.
    Secara rasmi segmen ini telah ditutup.

    Pastikan URL blog anda berada di bloglist saya:
    http://www.hanifidrus.my/
    Jika tiada anda boleh request dimana-mana kotak komen entri saya.
    Sila lihat URL anda berdasarkan Nama Blog anda.

    Terdapat 10 pemenang bertuah telah terpilih..
    Sila lihat senarai pemenang di:
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/02/pemenang-hanif-idrus-giveaway-2013.html.

    Sekali lagi terima kasih saya ucapkan atas penyertaan anda.

    ReplyDelete
  35. ..selamat bersegmen..
    http://reerynn-zaidi.blogspot.com/2013/01/segmen-hanif-idrus-giveaway-2013.html

    ReplyDelete

awak,tinggalkan komen ye..Satu pun dah okey :).kalau komen yg membina lagi bagus :)