,


Sunday, January 13, 2013

Segmen 1 : My Follower

Assalamualaikum wbt

Selamat Petang buat rakan-rakan blogger yang singgah kesini.Petang nie Fahz nak sertai 1 segmen simple dari Permata Biru.Syarat-syarat segmen seperti dibawah :

1.follow saye, sy akan follow balik nanti..
 2.buat satu entry"segmen1:my follower" 
3.dalam entry tersebut masukkan link entry segmen ni,jumlah follower korang terkini(nk print screen pun boleh)dan ajak rakan-rakan lain join sama
 4.copy& paste link entry korang dekat komen bawah ni
 5.saya akan update senarai peserta.WAJIB follow semua peserta segmen nie nanti 6.beberapa peserta bertuah akan dicari dr segmen nie..
 tarikh tutup penyertaan:15 januari 2013 jam 12 tengahari. 


Follower Fahz setakat 13 Jan 2013 Jam 1546hrs ialah

748 Follower.

link utk segmen ini :



Jom support Segmen Permata Biru =)





jom komen di entry Fahz..TQVM :)

9 comments:

  1. Anda di tag di http://justforcontest.blogspot.com/2013/01/first-ever-giveaway-by-i-a.html

    ReplyDelete
  2. thanks join..nt sy follow sini..:)

    ReplyDelete
  3. Hai Fahz! Salam perkenalan dari Mieza.. Datang melawat & follow sini dari segmen 'MY FOLLOWER' anjuran PERMATA BIRU..

    Follower ke #754

    Jemput singgah ke blog Mieza juga ye..

    http://pape-jer.blogspot.com/2013/01/segment-1-my-follower.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal dah follow...dari segmen 1:my followers..

    ReplyDelete

awak,tinggalkan komen ye..Satu pun dah okey :).kalau komen yg membina lagi bagus :)