,


Saturday, November 12, 2011

Arghhhh aku di Tag lagi ~

Assalamualaikum...


Hari nie nak tebus 2 hutang yang fahz delay..Dari Che nor & dayah.Meraka berdua telah meng"Tag fahz..sebenarnya fahz dah buat entry tag sebelom nie.so sekarang buat la lagi sekali dengan rela hati :) 



  1. You must post these rules
  2. each person must post 11 things about themselves in their journal.
  3. answer the question that tagger set for you in their post.And create  eleven new questions for the people you tagged to answer.
  4. you have to chose 11 people to tagged and link them on the post.
  5. go to their page and tell them you have tagged him/her
  6. no tag back !7.
  7. no stuff in tagging section "YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS" YOU LEGITIMATELY (a.k.a REALLY, TRUST WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.
   11 PEKARA TENTANG DIRI FAHZ

* anak jati johor
* seorang yang simple dlm kehidupan.
* lebih rapat dengan abah dari mak :) abah u're my hero 
* anak ke4 dari 5 adik bradik
* blogger perempuan aka perempuan melayu tersopan :) sila jgn marah kawan2 
* sedikit degil.tapi lembut hati.
* saya tak suka dicabar.
* purple adalah my "peberet kaler".
* suka membaca..hatta kertas pembungkus nasi lemak yg ade tulisan :)
* tak suka tengok wayang .. tv kat rumah pun jarang2 tengok 
* suka berkawan.mudah mesra.tapi pemalu :)
 
So sekarang nak jawab soalan dari Che Nor:
 
* what do you know about me:
 - che nor seorang pelajar di UITM..nama sebenar Hazirah :)

* impian sebenar dalam hidup:
 - menjadi insan yg berguna utk dunia dan akhirat.

* dalam keluarga,siapa yg lebih rapat dengan anda:
 - kambeng abah,namanya pungut.hehe tak la abah insan paling rapat ngan fahz.

* a song that really meaningful to you:
 - Azura by Jamal..cuba ubah nama azura kepada an nurfahz best tak bunyinya :)

* Sweetest memory in your life:
 - semua manis2 belaka 

* laptop or tv.choose one.+ why:
 - of course lappy.fahz jarang tgk tv.tak suka menonton.

* Lagu nasyid yang paling anda suka:
 - Pergi tak kembali dari Rabbani..

* Benda paling berharga dalam hidup:
 - kad pengenalan diri ..kang sia2 kena tangkap ngan imigresen :)

* kalau sedih,apa yang akan anda buat:
 - nangis sambil tgk cermin .. masa tu baru tau betapa hudohnya bila fahz nangis.ngeee~

* 5 thing yang melabelkan diri anda:
 - ambik jawapan yg kat atas tu boleh tak :)

* what do you think about my blog:
 - belog yang menarik,entrynya santai2 n colourful :)

And sekarang nak jawab soalan dari dayah:
 
* korang suka blog aku tak:
 - semua belog fahz suka :)

* korang rasa blog korang dah sempurna belum?:
 - masih banyak kekurangan.

* korang suka makan apa:
 - suka makan masakan mak :)

* kalau korang ada bf/gf,korang "kapel" dgn dia sbb apa:
 - ntah ek..maybe perjalanan hidup sudah ditentukan mcm tu.

* korang ada musuh?dia buat apa sampai korang benci dia?
 - tak ada musuh,dan tak nak cari musuh. nak cari kawan..mak kata berkawan biar berjuta 

* korang paling minat baca apa?:
 - baca buku tentang kisah2 Nabi

* korang suka subjek apa:
 - semua subjek yang fahz pilih masa school dulu :)

* Apa cita2 korang bila besar nanti:
 - dan besar pun.hehehe cita2 nak bahagiakan mak n abah.

* korang seronok ke sekolah/kerja sekarang nie:
 - dua2 seronok.sebab pengalaman lain2 cerita :)

* korang ada perasaan dgn kawan korang sendiri tak:
 - tak pernah.

* korang suka dipermainkan?kenapa?:
 - erkk..tak de sape suka dipermainkan dlm hidup..Setiap yang kita lakukan biarlah jujur kerana kejujuran itu telalu penting dalam sebuah kehidupan. Tanpa kejujuran hidup sentiasa menjadi mainan orang.

yess akhirnya selesai sudah menjawab semua soklan yg diberi.mcm ambik paper exam pulak ye...so sekarang fahz pulak kena beri soalan..

* tarikh lahir bila?
* dah berpunya ke belum?
* pernah kena saman?sebab?
* ciri2 pasangan yang kamu inginkan
* tujuan kamu buat blog
* impian kamu yang belum tercapai
* siapa lebih penting?kawan atau lover?
* tentang kamu yg org lain tak tau?
* masih study or kerja?
* sehari berapa kali kamu makan?
* masa jawab soklan nie dah solat ke belum?

fahz nak tag 11 blogger yang fahz pilih secara rawak.siapa yang kena tu jgn marah ye.nie hanya suka2.nak buat boleh,tak buat pun tak pe.fahz hanya melengkapkan peraturan :)



       
   


 
 



 


jom komen di entry Fahz..TQVM :)

4 comments:

  1. penat tak nak jawab soalan ni?hehe

    ReplyDelete
  2. cerita tentangtag lagi....
    iniyang ke 20 kot...aku dah baca tentang tag ni..
    best gak tahu biodata blogger 2 ni

    ReplyDelete
  3. imbobo : haha penat nak pikiaq soklan je.

    hanif: best tuk yg baca,,yg kena tag jadi blur2 :)

    ReplyDelete
  4. thanks fahz !!
    terbaeeekkk !!! :)

    ReplyDelete

awak,tinggalkan komen ye..Satu pun dah okey :).kalau komen yg membina lagi bagus :)