,


Friday, August 24, 2012

" Segment HeartBook: #2 "

Assalamualaikum


Segmen nie dianjurkan oleh Heartbook.Peserta segmen harus menceritakan " Apa pekara yang paling best bila tibanya hari raya.." Hari raya merupakan hari kemenangan bagi umat islam setelah sebulan berpuasa.Jadi haruslah disambut dengan meriahnya.Hari raya tak sama dengan hari-hari yang lain.Sebab waktu inilah kita akan bersatu dengan famili,jiran-jiran,sanak saudara dari dekat dah jauh.Kita dapat bermaaf-maafan sesama muslim.Dan pada hari raya jugak kita dapat menikmati juadah yang enak dan biskut-biskut beraneka menghiasi meja disetiap rumah.Bagi kanak-kanak pula hari raya adalah hari mengumpul duit.Jadi jom sedekahkan sedikit duit yang ada kepada kanak-kanak yang datang beraya ke rumah kita!Hehehe.sekian karangan dari Fahz. :)



jom komen di entry Fahz..TQVM :)

6 comments:

  1. singgah dr segmn yg sama

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segment-heartbook-2.html

    ReplyDelete
  2. tq for joining yaww :)
    **maaf lambat update even dah berhari2 tamat segment..hehe..

    boleh tengok update terkini di sini :
    http://n-mcd.blogspot.com/2012/09/finally-updated.html

    dan
    boleh check blog list kita yang baru..
    ada blog awak tak ? ...

    ReplyDelete

awak,tinggalkan komen ye..Satu pun dah okey :).kalau komen yg membina lagi bagus :)