,


Thursday, August 11, 2011

SEGMEN PECAH PERUT ALEPRIDZ

                                                            !                                                                               ALEPRIDZ !  


As salam..hahha aku nak gelak dulu.
Hari nie nak join lagi 1 segmen yang memang lawak bebeno aku rasa.
senang je segmen ni..kita perlu membuat ayat berdasarkan tarikh lahir kita..
ok baca nie dulu..:

i) Pilih bulan kelahiran anda:
Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar


ii) Pilih nombor berdasarkan tarikh lahir anda:
1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan Ipin
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan

iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:
Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat




my answer is:Aku peluk bapuk/maknyah sebab aku tak tentu arah.
   
Wakakka maknyah malang mana yang aku peluk nie.Ke aku yang malang dapat ayat camni??Adehh ape2 pun kalau korang nak join klik sini..


aku tag : UNNA
              @DEELICIOUS



jom komen di entry Fahz..TQVM :)

12 comments:

  1. hish..geli dowh...peluk maknyah...hahahaha

    ReplyDelete
  2. mmg geli doe..alep pun bagi la ayat yg sempoii tang 25hb tu.adehh.wakakaka

    ReplyDelete
  3. wahakakakaka.... entah haper2.... peluk bapuk maknyah....

    ReplyDelete
  4. ha ah ler..tapi klu betul kompem bapuk tu bertukarr jd lelaki sejati.hihihih

    ReplyDelete
  5. nak gelak boleh x? hahahahaha..
    apesal pegi kat maknyah..teruja nyah oii..hahaha ;D

    ReplyDelete
  6. haha, comel jer kene tang peluk..tang maknyak pulak..takut sudeyh..ekeke..memang menghiburkan..loike!!(^,^)Y

    ReplyDelete
  7. menghiburkan..hahha gelak guling2 masa taip entry nie.tak tahannn :))

    ReplyDelete
  8. jgn lahh smpei xtentu arah sgt..hihi

    ReplyDelete
  9. ahahaha..ayat ni best! kelakar..>,<

    *singgah dari segmen*

    ReplyDelete

awak,tinggalkan komen ye..Satu pun dah okey :).kalau komen yg membina lagi bagus :)