,


Tuesday, August 2, 2011

segmen:Happy Blogger by imBoBo

                                         
        

  sementara tunggu waktu berbuka..aku BW so ternampak le segmen simple gile dari imBoBo..nape aku join??sbb aku suka pic "bird lam telo" tu..
cute ekk..cam BOBO gak.
so apa kata korang pun join sama.senang je..syarat-syaratnye:

1. Buat satu entry bertajuk " Segmen: Happy Blogger by iMBobo"
2. Tepek gambar bird dalam telur diatas dalam entry tu hehe... tulis lah pape korang nak, kalau tak tulis pun tak pe ;p
3. Letak link dalam ruangan komen entry ni :)
4. Lepas tu korang diwajibkan singgah dan komen pada entry setiap blogger yang join, kalau 10 orang join, korang kena singgah 10 blog dan komen ok?janji ok!! hehehe..

Tarikh tutup:
3 Ogos
(Waktu Berbuka Puasa Esok)

itulah syarat-syaratnya yang IMbObO kenakan..selamat berblogging ye blogger.!

p/s:klik kat title or pic kalau nak join :)






jom komen di entry Fahz..TQVM :)

35 comments:

  1. Singgah sini.. ape erk agak2 nya iMBobo nk buat..??? ehehhehe..
    SAlam perkenalan.. (^_^)

    ReplyDelete
  2. ntah ek?maybe sbb dia berjaya "edit" pic bird tu kot.hehhe..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  3. huhu..singgah sini dari segmen ImBobo... huhu..anak burung tu memang cute..

    ReplyDelete
  4. thanks join...wah sini dah meriah!! cptnyeee hehe

    ReplyDelete
  5. nizam:tq singgah blog yg serba kekurangan nie :)

    imbobo:dah kata wajib komen sure la meriah..bird tu cute cam bobo :P

    ReplyDelete
  6. haha bobo cute ke?biasa je..i think u have something wrong here, sbb nak tekan link td die error..fahz letak link bobo dkt title entry ni eh?

    ReplyDelete
  7. yup.fahz letak kat tittle entry n pic also.tak tau kalau error ea.

    ReplyDelete
  8. c gen: salam perkenalan ^_^


    permata biru: yup cute kan.:)

    ReplyDelete
  9. hehe ok je, cuma nnt bobo nak buat url list,nnt org xdpt masuk blog fahz guna link tu.. :)

    ReplyDelete
  10. i'm a happy blogger. marina terjah sini..

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

    ReplyDelete
  11. thanks marina :) i'm happy blogger too :P

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen imbobo:)

    happy blogging!:)

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan. . ryn singgah nie dri segmen iMBobo. . hehe
    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

    ReplyDelete
  14. nanakimie: happy blogging too dear :)

    syez eyryn: salam perkenalan..tq!

    ReplyDelete
  15. bez amin:happy always ya :)

    alyana:thank singgah..,salam perkenalan :))

    ReplyDelete
  16. Hi! Datang terjah dari segmen iMBobo. Happy Blogging ye. =D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

    ReplyDelete
  17. singgah cni dr segmen sama..
    salam ramadhan.. :)

    ReplyDelete
  18. Hi, i'm super duper happy blogger. Hehe. Salam kenalan ya, eyfa datang dari segmen yang sama. Happy ramadhan for you. :))

    http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

    ReplyDelete
  19. nurhasliza: thanks n happy blogging :)

    ara: salam ramadhan jgk..:))

    eyfa: salam kenalan..wahh super duper :))

    diana: thanks singgah sini :)

    ReplyDelete
  20. ninie dtg menerjah dari segmen incik bobo..
    salam persahabatan dan eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

    ReplyDelete
  21. huhuhu menjenguk sini kembali... melawat happy blogger yg join segmen imbobo....

    ReplyDelete
  22. singgah dari segmen imbobo..selamat berkenalan :)

    ReplyDelete
  23. sggah dri segmen abg imbobo .. ^_^

    ReplyDelete
  24. Dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa MIRA LIYA datang ni :)


    salam blogger 1 Malaysia :)

    http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

    ReplyDelete
  25. hai awk..sory lmbat dtg.. dr segmen yg sme gak.. ;)

    ReplyDelete
  26. Mr.B kasi join gaks

    http://kainpelikatbiru.blogspot.com/2011/08/segmen-happy-blogger-by-imbobo.html

    ReplyDelete

awak,tinggalkan komen ye..Satu pun dah okey :).kalau komen yg membina lagi bagus :)