,


Wednesday, March 6, 2013

2nd Giveaway by OhhAeen

Assalamualaikum wbt


Klik banner utk join

Salam sejahtera bloggers..Semua sihatkan hari nie.. :).Alhamdulillah moga semuanya baik-baik saja.
Fahz jarang sangat-sangat nak sertai GA nie.Sebabnya kebanyakkan GA kena like fanpage la,dan banyak lagi syarat yang tak mampu Fahz tunaikan.Tapi kali nie Fahz dah di'tag oleh adik Alia,dan syarat GAnya sangat simple so Fahz tanpa keberatan untuk turut sertai.Pada blogger2 yang free tu jom turut sama join.Mana la tau kan rezeki berpihak pada kalian :)

Fahz tag :



jom komen di entry Fahz..TQVM :)

8 comments:

  1. good luck fahz!
    sama la ngan saya. dah lama x join GA.
    sbb terlalu bnyk sgt syarat2nya.
    nak kena LIKE bnyk page. x larat nak tunaikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sue..kena like tu 1 hal lagi pun fahz nie mana le ada FB.hehhe kuno kan :)

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks yati.moga2 ada rezekinya :)

      Delete
  3. gudLuck...sy follower ke 900..tahniah...=)

    ReplyDelete
  4. Singgah siniiii...salam kenal dari nina ♥♥

    ReplyDelete

awak,tinggalkan komen ye..Satu pun dah okey :).kalau komen yg membina lagi bagus :)