,


Thursday, April 26, 2012

Rahsia Isteri Yang Setiap Suami Perlu Tahu

Assalamualaikum wbt
Kumulai dengan nama ALLAH Yang Maha Pengasih Lagi Maha Penyayang


Isteri adalah anugerah kepada dari Allah utk setiap lelaki dimuka bumi ini..Isteri menjadi teman,sahabat dan kekasih utk lelaki.Seburuk manapun isteri kamu,cintailah dia seadanya.Berikan perhatian,kasih sayang dan kejujuran padanya.Semoga ikatan yang halal itu akan berpanjangan sampai ke syurga..InsyaAllah..

"Cintai isterimu..apabila dia merasa kopi atau teh anda.Dia hanya utk memastikan rasanya sedap utkmu.

"Cintai isterimu..apabila dia 'memaksa' utk anda bersolat.Dia hanya ingin masuk syurga bersamamu.

"Cintai isterimu..apabila dia menyuruh anda bermain dengan anak anak.Kerana dia tidak melahirkan anak itu dengan sendirinya tanpa dirimu.

"Cintai isterimu..apabila dia masak tidak sesedap ibumu.Kerana dia masih mencuba menjadi yang terbaik untukmu.

"Cintai isterimu..apabila dia merasa cemburu.Kerana dia memilihmu daripada berjuta lelaki diluar sana.

(Dunia macam macam)

jom komen di entry Fahz..TQVM :)

7 comments:

  1. inshaALLAH..isteri tetap dihati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..begitulah hendakNya

      Delete
  2. sy rs mcm nak tekan button share jer kt fesbuk husband tapi takde pulak..hehehe... sgt suke entry nih.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fahz pun suka entry nie.maaf la tak de button share.. :(

      Delete
  3. sweetnya. hehe. bila nak kwin ni. semoga cepat dapat jodoh sampai syurga. :)

    ReplyDelete
  4. hee, like2. walaupun belum menjadi isteri kepada sesiapa. :)

    ReplyDelete

awak,tinggalkan komen ye..Satu pun dah okey :).kalau komen yg membina lagi bagus :)