,


Tuesday, April 10, 2012

" segmen cik tyra lee (blogwalking+up follower "

Assalamualaikum..
Kumulai dengan nama Allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang


Bersegmen lagi.Dan kali nie Fahz join segmen dari cik tyra lee.
Due date 20 april 2012 Jam 11:59 pm.
Masih sempat lagi untuk korang sertai segmen nie.
Klik banner untuk terus ke blog penganjur ya.
Yok blogwalking :)

jom komen di entry Fahz..TQVM :)

4 comments:

  1. terima kasih fahz.^^
    nak tengok list blogger yg join, boleh klik link semula ye. ada kat bawah sekali..
    Happy BW! terima kasih skali lg.. :)

    ReplyDelete
  2. hai dr segmen sme...jgn lpe polo me too k :) happy blogwalking!! ;)

    http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalking-up.html

    ReplyDelete
  3. Blogwalking dari segmen blogwalking + up follower cik tyra lee..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete
  4. Done follow you . [:
    From same segmen , happy to BW here . XD

    http://akubolehberjaya.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-tyra-lee-blogwalkingup.html

    ReplyDelete

awak,tinggalkan komen ye..Satu pun dah okey :).kalau komen yg membina lagi bagus :)